Les Mills

Les Mills

2020.01.17. 3 perces olvasási idő

Az új Les Mills kollekció már elérhető. A világhírű csoportos edzésprogram, ami életet visz a fitness rutinodba.

A Les Mills egy új-zélandi csoportos fitness cég, amit az olimpikon Leslie Millsand után nevezett és indított el a fia, Phillip Mills. A cég szórakoztató és kihívást jelentő, zenés csoportos edzésprogramokat hoz létre.

A zene és a koreográfia 3 havonta változik. A legjobb része, hogy a koreográfia a világ minden pontján megegyezik, így utazás közben is részt vehetsz a kedvenc órádon, nem maradsz le semmiről, és tudod, hogy mire számíthatsz.

Számos edzés közül választhatsz; tényleg mindenki talál valamit. A legnépszerűbb edzéstípus a BODYPUMP, ami egy erősítő edzés kifejezetten súlycsökkentésre és a tónusosabb izmok eléréséhez. A BODYBALANCE egy a testet és szellemet is megdolgoztató edzés, amire a Tai Chi, Pilates & Yoga órákból merítettek ihletet.

A BODYJAM és a SH’BAM kardio, táncos edzések. A Barre egy ballett által inspirált edzéstípus. Aki pedig igazán erős edzésre vágyik, az próbálja ki a BODYSTEP órát, ami egy magas intenzitású step aerobic, vagy a GRIT-et, ami szintén magas intenzitású intervallum edzés, ami feszegetni fogja a határaidat. A BODYATTACK egy magas hatásfokú kardioedzés, a BODYCOMBAT pedig egy magas energiájú, kontakt nélküli harcművészetek által inspirált edzésforma. A CX WORX meg 100%-ban a vázizomzatodra koncentrál.

A Les Mills megadja a közösséghez tartozás érzését, a résztvevőket összekapcsolja a csoportos órák iránti szenvedély és elkötelezettség. Az edzésprogram bármilyen sportelőélettel elkezdhető, azok is megtalálják a számításaikat, akik még soha nem edzettek semmit. További edzésformák a programban: RPM (bicikli), THE TRIP (bicikli), LES MILLS TONE.

Az edzők általában Les Mills termékekben tartják az edzést, ezzel is erősítve a közösséghez tartozást és az elkötelezettséget. Ez számodra is elérhető. A funkcionális Les Mills termékek nőknek és férfiaknakmár elérhető nálunk.

There is a few Instagram accounts you can follow for more inspiration:

Caley Jack /@caley.jack
Mark Nu /@marknuusteelebodystep
Dee Rowell /@deerowell_
Romain Prevedello /@romainprevedello
Kylie Gates /@kyliegatesfitness
Erin Maw /@erinmaw
Les Mills Grit /@lesmillsgrit 


EDZÉS ÉLETSTÍLUS ÚJDONSÁGOK