Ingyenes ajándék a kiválasztott cipőkhöz! Szeretnék ajándékot

Hűségprogram

T4F Club

A Top4Fitness Club segítségével egy válogatott futótársaság tagja lehetsz, eljött az idő, hogy te is kiélvezd ezt a fajta gondoskodást. Folytasd az olvasást és üdv a klubban.

Hogyan működik? Egyszerű! Regisztrálj a Top4Fitness Club-ba és élvezd a különleges kedvezményt, amely az akciós termékekre is vonatkozik. A regisztráció és bejelentkezés után egy aktív kupon lesz elérhető a profilodban a "Kuponkódjaim" részben és a webáruházunkban szinte minden terméknél alacsonyabb árakat láthatsz.

De ez még nem minden. A klubtagok pontokat gyűjtenek, amelyek számos egyéb előnyt jelentenek, például elsőbbségi hozzáférést az exkluzív modellekhez, még nagyobb kedvezményeket vagy akár ingyenes szállítást minden rendelés esetén. Ezeket az előnyöket a Basic, Pro és Gold szintek elérése után használhatod fel - mindegyik szinten 4000, 8000 és 12000 forintos utalványok várnak rád. De légy óvatos. A Top4Fitness Club-ban elért szinted sem tart örökké munka nélkül. Minden hónapban elveszíted a pontjaid egy kis részét, ezért ne felejts el újakat gyűjteni.

T4F Club

Miért legyél tag? Íme néhány jó ok:

  • További 5% kedvezményt kapsz a Top4Fitness.hu-n minden vásárlásodkor az aktuális árakból, amely szinte a teljes választékra érvényes.
  • Azonnali értesítést kapsz az exkluzív újdonságokról és a limitált szériás termékekről, így nagyobb esélyed lesz, hogy megszerezd a megfelelő méretet.
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények csak klubtagok számára.

Hogyan regisztrálhatok a Top4Fitness Clubba?

Ennél mi sem egyszerűbb, csak vásárolj bármilyen összegért a Top4Fitness.hu oldalon.
Vagy közvetlenül regisztrálhat ezen az oldalon a "Szeretnék csatlakozni" gombon keresztül.

Hogyan kapom meg az 5% kedvezményt tagságomért?

A kedvezményt automatikusan hozzárendeljük az email címhez, amellyel regisztráltál a Top4Fitness Club-nál. A Top4Fitness.hu oldalon a profilodban, a „Kedvezményes kódjaim” menüpontban láthatod aktív kedvezményként. Szinte az összes terméket kedvezményes áron kapod a klubtagság miatt. Jól hangzik, ugye?