Ingyenes fitness ajándék a kiválasztott termékekhez! Szeretnék ajándékot
TOP 12 hátizsák és táska

TOP 12 hátizsák és táska

2021.08.16. 2 perces olvasási idő

Szeretnél egy táskát, de ötleted sincs hogyan válassz? A legjobb helyen vagy! Válassz városi hátizsákot, tornazsákot vagy sporttáskát. Mindenki megtalálhatja a tökéletest.

TOP 12 hátizsák és táska

batohyspace

Szükséged van egy sokoldalú táskára vagy egy hátizsákra, amit nem kell szégyellned a városban, de közben kompakt és praktikus? Ez a darab például külön laptopvédő résszel van felszerelve, nagyon kényelmes, és utazáshoz is kiváló.

  • Az öko tippünk: az Adidas TIRO! Részben újrahasznosított műanyagból készült, amit az óceánpartok megtisztításakor gyűjtöttek.

Jobban szereted különválasztani a mindennapi szerelésedet az aktív viseletedtől? A sporttáskák bármilyen sporthoz illenek, mivel pakolhatóak, sokoldalúak, és néhánynak még vízhatlan felsőrésze is van, így bármilyen időjárásban mehetsz sportolni. A lányok biztos értékelni fogják a kisebb, rendszerezhetőbb, elegánsabb táskákat.

Biztosan az is talál valamit, akik azt szeretik, ha mindkét kezük szabad,esetleg hátizsák rajongók, főleg ha az edzőterembe mennek . Van, amelyiknek külön rekesze van, például különválasztani a tiszta és a koszos ruhákat. Vagy vannak egyszerűbbek, amiben könnyen megtalálsz mindent. 

Tudod már, hogy melyiket választod?


ÉRTÉKELÉS