TOP 12 hátizsák és táska

batohyspace

Szükséged van egy sokoldalú táskára vagy egy hátizsákra, amit nem kell szégyellned a városban, de közben kompakt és praktikus? Ez a darab például külön laptopvédő résszel van felszerelve, nagyon kényelmes, és utazáshoz is kiváló.

  • Az öko tippünk: az Adidas Parley! Részben újrahasznosított műanyagból készült, amit az óceánpartok megtisztításakor gyűjtöttek.

Jobban szereted különválasztani a mindennapi szerelésedet az aktív viseletedtől? A sporttáskák bármilyen sporthoz illenek, mivel pakolhatóak, sokoldalúak, és néhánynak még vízhatlan felsőrésze is van, így bármilyen időjárásban mehetsz sportolni. A lányok biztos értékelni fogják a kisebb, rendszerezhetőbb, elegánsabb táskákat.

Biztosan talál mindenki valamit, akik szeretik, ha mindkét kezük szabad, a hátizsák rajongók, és akik edzeni járnak. We will certainly please fans of empty hands or backpack lovers, especially those to the gym. Van, amelyiknek külön rekesze van, például különválasztani a tiszta és a koszos ruhákat. Vagy vannak egyszerűbbek, amiben könnyen megtalálsz mindent. 

Tudod már, hogy melyiket választod?