Termékek visszaküldése

Kattints a megrendeléseimre majd a visszaküldésre és add meg az IBAN bankszámlaszámod, vagy a csomagban kapott dokumentumot töltsd ki a kért adatok között. Kérlek, hogy a csomagban a dokumentumot küldd együtt a visszaküldött termékekkel a visszaküldési címünkre. Csomagod megérkezéséről e-mailben tájékoztatunk. A visszaérkezéstől számítva 14 napunk van arra, hogy visszautaljuk neked az összeget, de mindent megteszünk, hogy ez ennél hamarabb megtörténjen.

Visszaküldési cím:

Csomagküldő.hu - ID 99389678
Teve utca 60
1139 Budapest

Termékek cseréje

Ha nem megfelelő a méret, vagy valamely termék, akkor a legegyszerűbb mód, ha egy új megrendelést indítasz az oldalunkon, az előzőt pedig visszaküldöd nekünk. Termékek közvetlen cseréjére sajnos nincs lehetőség, így pedig biztosíthatod, hogy a megrendelt termék elérhető lesz a kívánt méretben. A visszaküldött rendelésed összegét a visszaküldött csomagban lévő dokumentumon feltüntetett IBAN bankszámlaszámra utaljuk vissza. A termékek visszaküldésére 30 nap áll rendelkezésedre..

Erre figyelj: Visszaküldésnél semmiképp ne ragassz, vagy írj bármit a termékek csomagolására, és mindenképpen az eredeti csomagolásában, eredeti állapotában, címkékkel együtt küldd vissza a termékeket (a címkék pedig ne legyenek eltávolítva). Amennyiben a termékek nem eredeti állapotukban érkeznek vissza hozzánk, úgy a termékek eredeti állapotba való visszaállításának költségét jogosultak vagyunk a vásárlóra hárítani.

Panaszkezelés

Bármilyen jellegű panaszodat közvetlenül is jelezheted a megrendelés áttekintésénél, vagy a Panasz bejelentése nyomtatvány kitöltésével. Kérjük, hogy a panaszos termékeket az eredeti számlával, valamint a probléma leírásával együtt küldd vissza nekünk (a visszaküldési címet fent találod). Panaszod kezelésére 30 napunk van, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy ennél hamarabb megoldjuk.

Visszaküldési címünk:

Erre figyelj: Ha hibás, vagy sérült terméket kaptál, semmiképp ne hasznád, ne vedd fel, azonnal küldd vissza nekünk! 

További információkat az elállással és egyébb panaszokkal kapcsolatban az Általános Szerződési Feltételek között találsz.