Reebok Modern Safari kollekció - ébreszd fel a női energiádat!

Reebok Modern Safari kollekció - ébreszd fel a női energiádat!

2022.07.31. 3 perces olvasási idő

A népszerű sportmárka, a Reebok új kollekciót mutat be kizárólag nők számára - Reebok Modern Safari.

Nők a főszerepben

Nők, lányok, futók, sportolók. Mindannyian csodálatos teremtmények. A Reebok ezzel a kollekcióval a nőket akarja motiválni a mozgásra. Hogy találjanak egy olyan mozgást, amibe beleszeretnek. Legyen szó gyaloglásról, erőnléti edzésről, csoportos órákról az edzőteremben, vagy hétköznapi viseletről. Ez csak rajtad múlik! Adj utat a női erődnek a Modern Safari kollekcióval. Mire számíthatsz? 

  • Testmozgáshoz - leggings, rövidnadrágok, sportmelltartók
  • Mindennapi viselethez - pulóverek, melegítőnadrágok

Reebok Modern Safari Collection

Reebok Modern Safari

Miért válaszd a Reebok Modern Safarit?

  • Állatminták - A kollekciót a leopárdminták ihlették, amelyek a női természetet - az erőt, a vadságot és az eleganciát - örökítik meg.  Minden nő az lehet, ami lenni akar - csak higgy magadban, és kövesd az álmaidat és céljaidat.  Érd el őket a Reebokkal és Top4Fitness-szel!
  • Funkcionalitás és kényelem - Funkcionális anyagból készült, kényelmes szabásvonalak, amelyek lehetővé teszik, hogy még a nagy intenzitású gyakorlatok során is teljes mértékben kihasználhasd potenciálod.  Minőségi darabok, amelyek elvezetik az izzadságot, a helyükön maradnak és nem korlátozzák a mozgást. 
  • Színek - bézs és fekete a klasszikusok és a minimalizmus szerelmeseinek. Kék és piros a nőknek, akik első pillantásra feltűnést akarnak kelteni.

Sportcipők

A modern szafari kollekciónak olyan cipőre van szüksége, amely sokoldalú, kényelmes és alkalmas a nagy intenzitású edzésre.  Pontosan ezért van itt a Reebok HIIT 2.0 - egy olyan dizájnos sportcipő, amelyre 100%-ban számíthatsz a teljesítmény tekintetében. 

Reebok_HIIT_2.0

 

A Testado.hu oldalon is találtunk egy érdekes cikket a sportcipők kiválasztásáról.

Mutasd meg vad és féktelen lelked a Modern Safari kollekcióban, és válj azzá, aki lenni szeretnél!

Elérhető a Top4Fitnessen.