Ingyenes fitness ajándék a kiválasztott termékekhez! Szeretnék ajándékot
Reebok főszerepben. Melyik cipőt válaszd a Cross Training, Les Mills vagy futó edzéshez?

Reebok főszerepben. Melyik cipőt válaszd a Cross Training, Les Mills vagy futó edzéshez?

2021.11.29. 5 perces olvasási idő

A minőség és a kifinomult stílus magával ragad már a legelső pillanatban. Ráadásul, rugalmas és összetett. A megfelelő cipő a jó edzés alapja, így a Reebok többféle, az adott sportághoz és a sportolók igényeihez igazodó cipőt fejlesztett ki. Válaszd a neked tökéletest és eddz a maximumon!

Cross Training

Egy intenzív edzéstípus, ami olyan összetett cipőt igényel, amelyben nem csak jól érzed magad, de egyben megfelelő támaszt is nyújt. A Reebok ezért fejlesztette ki a Nano X1-et, ami megfelelő minden Cross Training feladathoz. Könnyű és rugalmas, strapabíró talppal, így jól alkalmazkodik bármilyen akadályhoz, megbirkózik a súlyemeléssel és a kötélmászással is!

Top4Fitness tipp: otthonosan mozogsz a Cross Training világában és a Rich Froning név is ismerősen cseng? Akkor a Reebok Nano X1 Froning pont neked készült, amit közvetlenül ez a csodálatos sportoló tervezett. Próbáld ki te is a népszerű Nano új generációját és eddz bajnokként!

Shoes_NanoX1_FroningReebok Nano X1 Froning cipő

Les Mills

Egy világhírű gyakorlat, ami több különböző programból áll. Intenzitásukban és összetettségükben különböznek egymástól, te választhatod ki, melyik program lesz a megfelelő számodra. Találhatsz olyan erősítő, fitnesz vagy állóképességi gyakorlatokat, amik kezdőknek és haladóknak is egyaránt megfelelőek. Szerezz be egy Reebok Nano X1 Les Mills cipőt, amit csak neked terveztek! Milyen típusú gyakorlatokhoz ideális?

  • BODYPUMP® -  egy erőnléti és állóképességi program, amely valóban megdolgoztat
  • BODYATTACK® - aktív és gyors program, guggolásokkal, ugrásokkal és atlétikai mozdulatokkal
  • BODYCOMBAT® - boksz és kick-box elemeket tartalmazó kardió program, kontaktus nélkül
  • BODYBALANCE® - egy nyugodt, de rugalmas program, ami egyesíti a nyújtást, a jógát és a pilatest
  • BODYJAM® - szeretsz táncolni? A BODYJAM® megtáncoltat, miközben jól is érzed magad
  • CXWORX® - egy 30 perces edzés a has- és fenékizmokra összpontosítva
  • GRIT® - 30 perces, nagy intenzitású, intervallum edzés
  • LES MILLS TONE® - erősítő és kondicionáló program

LesMilss_BodyCombat_program
Les Mills - BODYCOMBAT® program

Edzőterem

Az edzőterembe a Reebok Flexagon szériából ajánlunk egy cipőt. A cipő belsejében található MemoryTech hab gondoskodik a kényelemről, a könnyű hálós felület pedig légáteresztésről. A Reebok HIIT TR  egy könnyű és légáteresztő cipő, ami ideális a csoportos órákhoz és a nagy intenzitású gyakorlatokhoz (HIIT). Lépj ki a komfortzónádból egy kényelmes cipőben!

Súlyemelés

Még a súlyemelőknek is tartogatunk valamit. A Reebok Legacy Lifter II cipő stabilitást és tartást kínál a megemelt saroknak köszönhetően, ami nélkülözhetetlen a nehéz súlyok emeléséhez. A gumitalp mozgásban tartja, az Exoframe technológia pedig tökéletesen rögzíti a sarkat.

Futás

Kíváncsi vagy, hogy milyen futócipőt lenne érdemes venni, főleg a keményebb felületeken való futáshoz? Mi tudjuk a tökéletes választ! A Reebok Floatride Energy 3.0 Adventure cipőnek köszönhetően, gyorsabb lehetsz, mint valaha. Neutrális cipő, tömör gumitalppal és habszivacs középtalppal, hogy minden lépés kényelmes legyen.

Reebok_running
Keményebb felületekre, válaszd a Reebok Floatride Energy 3.0 Adventure-t

Szabadidő

A Reebok tényleg tudja, hogy milyen a tökéletes tornacipő és utcai ruházat. A Reebok Classic szabadidős kollekció a minimalizmust, a kényelmet és a stílust ötvözi. Számos modell közül választhatsz, attól függően, hogy mire vágysz. A fehér klasszikusoktól, az eredeti limitált kiadásokig.

Bármi is a te sportágad, a Reebok készen áll, hogy egy lépéssel tovább fejlessze a teljesítményed, így már több éve a sportvilág kedvence. Mind a profi sportolók, mind a hobbisportolók között kiérdemelte a helyét. Nem diszkriminál, mert mindenki megérdemli a maximumot!


ÉRTÉKELÉS ÚJDONSÁGOK