Nike SuperRep Család

Nike SuperRep Család

2021.01.05. 8 perces olvasási idő

Egy márka, egy család, öt különböző cipő eltérő gyakorlatokhoz. Melyiket választod az edzéshez?

Kíváncsi vagy, hogy melyik cipő lenne a legjobb az edzéshez? Vedd fel a Nike SuperRep család egyik tagját és élvezd a fantasztikus edzéseket. Ebben a cikkben bemutatjuk a Nike SuperRep kollekció tagjait és segítünk választani aszerint, hogy milyen sportot űzöl és mi a fontos számodra egy edzőcipőben.

Nike ZoomX SuperRep Surge

Evezés, súlyemelés, futás. ismétlés.

Választott sport: HIIT, funkcionális fitness (állóképességi és erőnléti edzés kombinációja), futópadon futás, evezés, intenzív köredzés.

A Nike ZoomX SuperRep Surge a legjobb választás azokra az edzésekre és mozgásokra, melyek során végig intenzíven mozogsz. A Nike ZoomX hab és a gumi talp a lehető legjobban biztosítja az energia visszanyerését, minden egyes mozdulatnál és lépésnél, akár kocogsz, ugrálsz, evezel vagy sprintelsz. A légáteresztő és megerősített háló engedi a lábat lélegezni, ugyanakkor tartást is biztosít neki. Az oldalsó ív támaszt nyújt a lábnak az erősítő gyakorlatok során.

Kell egy Surge

Nike SuperRep GO

Légy kemény, gyors, gyorsabb. Semmi sem állíthat meg.

Választott sport: Saját testsúlyos edzések (otthoni edzés, saját testsúlyos köredzés, core)

A Nike SuperRep Go cipőben az otthoni vagy saját testsúlyos edzések alatt olyan érzésed lesz, mintha egy felhőn állnál. Megtámaszt, ahol szükséges, de mozgásodat egyáltalán nem korlátozza. A puha háló, hasonlóan a többi SuperRep cipőhöz, légáteresztő  és alkalmazkodik mozgásodhoz. Szorosan tartja a lábat a gyors mozdulatok alatt is, megtámasztva a lábfejet. A gumitalp tompítja a visszapattanást. A talp elején lévő bordázat megakadályozza a csúszást, például fekvőtámasz vagy plank közben.

Férfi Női

Nike SuperRep Groove

Érezd az ütemet a lábadban.

Választott sport: Tánc, táncos mozgások (Les Mills, Aerobik, Zumba, Hip hop, Break dance, Disco)

A Nike SuperRep Groove tánccipő úgy lett kialakítva, hogy minden lépésed kényelmes és kecses legyen. A puha habpárna biztosítja a kényelmet az órák alatt, míg az oldalsó rétegek támaszt nyújtanak a legkeményebb forgások alatt is. A talprész jó tapadást biztosít, de a Nike nem feledkezett meg a sima forgópontról, mely könnyeddé teszi a megfordulást és a forgást. A cipőt könnyű meghúzni, így egyetlen tánccal tölthető pillanat sem megy kárba a felvételével.

Kell egy Groove

Nike Air Zoom SuperRep

Egyetlen kihívás vagy akadály sem jelenthet problémát.

Választott sport: Intenzív köredzés, magas pulzusszámú gyakorlatok (Tabata, Step aerobic)

A Nike Air Zoom SuperRep cipő tökéletes választás intenzív intervallum edzésekhez vagy köredzésekhez. Rétegei és a kettő Zoom Air egység stabilan és kényelmesen alátámasztják a lábat a kitörés, ugrás vagy gyors irányváltoztatás alatt. Ráadásul, a Zoom Air elnyeli a mozgás energiáját majd visszavezeti, segítve a következő lépést vagy ugrást. A talp segít eloszlatni az energiát és fenntartani a láb egyensúlyát. A foam középtalp biztosítja az egész talpnak a kényelmet, míg a Cushlon foam elnyeli az ütéseket az intenzív edzés során.

Air Zoom Férfi Air Zoom Női

 

Szeretnéd a Nike Air Zoom SuperRep legújabb darabját? Olvass tovább.

Nike Air Zoom SuperRep 2

Bújj bele és lépd át a határaidat.

Választott sport: Intenzív köredzés, magas pulzusszámú gyakorlatok (Tabata, Step aerobic)

A család legfiatalabb tagja, az Air Zoom SuperRep 2, sokkal jobb elődjénél. A fejlesztések? Erősebb hálós rész, mely még szorosabban tartja a lábat oldalsó mozgás közben. A talp elosztása a természetes  hajlási pontnál megkönnyíti a lábujjakat terhelő gyors mozgást, például burpee, hegymászó vagy fekvőtámasz alatt. Nem szabad megfeledkezni az állítható nyelvről, mely szükség esetén viselés közben is meghúzható. A lábfej kialakítása több lábtípus számára alkalmassá teszi a cipő viselését .

Air Zoom 2 Férfi Air Zoom 2 Női

Nike SuperRep Cycle

Kösd fel, kapcsold be és tekerj.

 

Választott sport: Spinning

Az innovatív spinning cipő, a Nike SuperRep Cycle, garantálja a légáteresztést és kényelmet, még az intenzív tekerés közben is. Kompatibilis a két standard spinning pedállal. A lábfejnél található könnyű hálós rész és a talp nyílásai lehetővé teszik a láb szellőzését. Az állítható pántok a legintenzívebb tekerés közben is stabilan tartják a lábat. A külső lemez kompanibilis a pedállal, a legjobb csatlakozás érdekében. A talp alatti merev belső lemez maximalizálja az energia visszanyerését tekerés közben. A sarok és lábujjak alatti gumi talprész biztosítja a kényelmet  és megfelelő tapadást járás közben is (például az öltözőtől a bicikliig).

Cycle Férfi Cycle Női

 

A teljes SuperRep család


ÉRTÉKELÉS