Ingyenes fitness ajándék a kiválasztott termékekhez! Szeretnék ajándékot

superrep

Fedezd fel a Nike Air Zoom SuperRepet

A Nike Air Zoom SuperRep köredzésekhez, intervallum edzésekhez és egyéb intenzív mozgásformákhoz készült.

_

 

_

 

_

 

_

 

Az elülső részen lévő Zoom Air párnázás a széles, stabil sarokkal kombinálva lehetővé teszi, hogy szabadon emelhess és mozoghass.

Vedd meg most

Nike SuperRep introduction

Visszapattanás, ami számít

Minden alkalommal, amikor leérsz, az erőteljes Air Zoom párnák elnyelik az energiát, és azonnal visszalövik - átlendítve téged a következő mozdulatba. És mivel az Air párnázást tartósra tervezték, folyamatosan adja vissza az energiát minden lépésnél.

superrep

A megállító erő

Látod azt a nagy boltozatot? Fékpárnaként működik, amikor erős irányváltást csinálsz az egyik oldalról a másikra. A hálós bordázott rész legfelül segít extra szorosan megtartani a lábadat az olyan mozdulatoknál, mint az oldalirányú ugrások és a kitörések.

superrep

Rugalmas a talajmunkához

Nézz a cipő alá, és egy apró hasadékot fogsz látni ott, ahol a lábfejed meghajlik. Ez a „Burpee Break” funkció lehetővé teszi a lábfejed természetes behajlítását – gyakorlatilag megfogja az egész elülső részt, így teljes odaadással nekiláthatsz a hegymászásoknak, vagy szuperstabil maradsz, miközben plankot tartasz.

superrep

A Nike termékszakértője elmagyarázza, hogy a Nike Air Zoom SuperRep miként segít abban, hogy minden órán mindent beleadj, és hogyan hozhatsz ki még többet belőle. Hallgasd meg a szakértőt.

Behind the design of Nike Air Zoom SuperRep

Vedd meg most


ÉRTÉKELÉS ÚJDONSÁGOK